- إنضم
- 27 نوفمبر 2006
- المشاركات
- 3,029
- مستوى التفاعل
- 2
- النقاط
- 0
نقلته لكم من تصفحي بالإنترنت :
المقادير
دجاجه مقطعه الى 8 قطع او مقطعه الى مكعبات
وتشكيله البهارات
ملح - فلفل - زنجبيل - حصى البان - زعتر - هيل - كمون - كركم- قرفه
كاري - قرنفل مطحون - فلفل احمر - بابريكا
وممكن اي انواع من البهارات المفضله
ثوم مدقوق
بصل مفروم ناعم
بقدونس ناعم
عصير ليمون
زيت
لبن 3 -5 ملاعق كبيرة
معجون طماطم
وتشكيله البهارات
ملح - فلفل - زنجبيل - حصى البان - زعتر - هيل - كمون - كركم- قرفه
كاري - قرنفل مطحون - فلفل احمر - بابريكا
وممكن اي انواع من البهارات المفضله
ثوم مدقوق
بصل مفروم ناعم
بقدونس ناعم
عصير ليمون
زيت
لبن 3 -5 ملاعق كبيرة
معجون طماطم
ونبدا
ونجهز البهارات ونخلطها
ونضيف الدجاج ممكن قطع بالعظم او مكعبات بدون عظم
وتصبح هكذا
ونقوم بتغليفها جيدا ونضعها في الثلاجه لمده ساعتين او 4 او لثاني يوم
ثم تغلفي صينيه بورق الالمنيوم وتقومي بوضع الدجاج فيها
وتضعيها في الفرن لمده نص ساعه حسب ما تحبين يكون نضجها
وتترك لتحمر
وتترك لتحمر
والآن نجهز السلطه:
وهي خس مفروم
طماطم مفرومه
زيتون مقطع
جبن مقطع
وممكن اي سلطه
وتخلط باضافه الليمون والملح
وهي خس مفروم
طماطم مفرومه
زيتون مقطع
جبن مقطع
وممكن اي سلطه
وتخلط باضافه الليمون والملح
وتقدم مع الحمص والسلطه وصلصه الطحينه مع البصل او الخيار
وممكن كاتشاب
وممكن تقدم مع خبز وتلف مع السلطه
وممكن كاتشاب
وممكن تقدم مع خبز وتلف مع السلطه
منقول