- إنضم
- 8 يوليو 2011
- المشاركات
- 13
- مستوى التفاعل
- 0
- النقاط
- 0
اولا التتبيلة
بصلة كبيرة
خمس فصوص توم
ملعقة قرفة صغيرة
ملعقة شطة
ملعقو كبيرة ملح
ملعقة صغيرة فلفل
ملعقة كركم
وملعقتين كاتشب
ونخلط كل المكونات فى الخلاط
ونحشى بها الفرخة من تحت الجلد
وطبعا يفضل من قبلها بيوم
وبعدين تشوى بقى او ندخلها الفرن
وبالهنا والشفا
بصلة كبيرة
خمس فصوص توم
ملعقة قرفة صغيرة
ملعقة شطة
ملعقو كبيرة ملح
ملعقة صغيرة فلفل
ملعقة كركم
وملعقتين كاتشب
ونخلط كل المكونات فى الخلاط
ونحشى بها الفرخة من تحت الجلد
وطبعا يفضل من قبلها بيوم
وبعدين تشوى بقى او ندخلها الفرن
وبالهنا والشفا