طريقة عمل الكبده الاسكندراني

أم دانـــه

New member
إنضم
15 نوفمبر 2009
المشاركات
800
مستوى التفاعل
0
النقاط
0
العمر
43
الإقامة
تحت قدم والدي
المقادير:
-كيلو كبده
-6 فصوص ثوم
-حبتين فلفل رومي
-3 ملاعق خل
- بهارات عباره عن : (كمون - كزبره ناشفه -ملح )
-ليمون
الطريقه:
-تغسل الكبده وتقطع ثم تتبل بالثوم والخل والكمون والكزبره والملح وتترك يوم كامل في التتبيل او ممكن ساعه
-توضع المقلا على النار ونضع شوية زيت وبعدين نضع الكبده تقلب قليلا ثم نقطع الفلفل الرومي ويوضع على الكبده ويترك مده عشر او ربع ساعه حتى تستوي
-توضع في طبق التقديم ويعصر عليها الليمون
وبالعافيه​
 

Snow angel

**مشرفة قسم مائدتك**
إنضم
17 مارس 2008
المشاركات
11,292
مستوى التفاعل
0
النقاط
0
الإقامة
USA
يسلموووو حبيبتي