أم دانـــه
New member
المقادير:
-كيلو كبده
-6 فصوص ثوم
-حبتين فلفل رومي
-3 ملاعق خل
- بهارات عباره عن : (كمون - كزبره ناشفه -ملح )
-ليمون
الطريقه:
-تغسل الكبده وتقطع ثم تتبل بالثوم والخل والكمون والكزبره والملح وتترك يوم كامل في التتبيل او ممكن ساعه
-توضع المقلا على النار ونضع شوية زيت وبعدين نضع الكبده تقلب قليلا ثم نقطع الفلفل الرومي ويوضع على الكبده ويترك مده عشر او ربع ساعه حتى تستوي
-توضع في طبق التقديم ويعصر عليها الليمون
وبالعافيه
-كيلو كبده
-6 فصوص ثوم
-حبتين فلفل رومي
-3 ملاعق خل
- بهارات عباره عن : (كمون - كزبره ناشفه -ملح )
-ليمون
الطريقه:
-تغسل الكبده وتقطع ثم تتبل بالثوم والخل والكمون والكزبره والملح وتترك يوم كامل في التتبيل او ممكن ساعه
-توضع المقلا على النار ونضع شوية زيت وبعدين نضع الكبده تقلب قليلا ثم نقطع الفلفل الرومي ويوضع على الكبده ويترك مده عشر او ربع ساعه حتى تستوي
-توضع في طبق التقديم ويعصر عليها الليمون
وبالعافيه