اولا نحضر بزنجان اسود مدور كبير
ونحضرفلفل أخضر رومى / وفلفل احمر /وبطاطس
ونصف كيلو لحم مفروم وان كان العدد الافراد كثيرة يبقى كيلو لحم مفرو حسب ما تحتاجى
نقشر لبزنجان ونقطه قطع مدورة كبيرة
ونقطع الفلفل قع متوسطه الحج
ونقطعالبطاطس صوابع متوسطه الحجم او مكعبات صغيرة
ثم نضع زيت جيد النوع فى صنيه ونضع شرائح البزنجان وعليها المفروم ثم الفلفل والبطاطس من اعلى
والافضل تعمليها طوابق طابق بزينجان وعليه مفروم ثم بطاطس وعليه مفروم ثم فلفل وعليه مفروم
ونحضر طماطم مضروبه بالخلاط ونصبها بالصنيه ونضع الكمون والملح ونصف كوب خل على ربع كوب لمون
وقليل من االقرفه ثم نضعها بالفرن
ولا تنسى تضعى شرائح بصل وقليل من الثوم قبل ان تدخليه الفرن
وبالهناء والشفاء
ونحضرفلفل أخضر رومى / وفلفل احمر /وبطاطس
ونصف كيلو لحم مفروم وان كان العدد الافراد كثيرة يبقى كيلو لحم مفرو حسب ما تحتاجى
نقشر لبزنجان ونقطه قطع مدورة كبيرة
ونقطع الفلفل قع متوسطه الحج
ونقطعالبطاطس صوابع متوسطه الحجم او مكعبات صغيرة
ثم نضع زيت جيد النوع فى صنيه ونضع شرائح البزنجان وعليها المفروم ثم الفلفل والبطاطس من اعلى
والافضل تعمليها طوابق طابق بزينجان وعليه مفروم ثم بطاطس وعليه مفروم ثم فلفل وعليه مفروم
ونحضر طماطم مضروبه بالخلاط ونصبها بالصنيه ونضع الكمون والملح ونصف كوب خل على ربع كوب لمون
وقليل من االقرفه ثم نضعها بالفرن
ولا تنسى تضعى شرائح بصل وقليل من الثوم قبل ان تدخليه الفرن
وبالهناء والشفاء