- إنضم
- 27 مايو 2011
- المشاركات
- 255
- مستوى التفاعل
- 0
- النقاط
- 0
[FONT=.Helvetica NeueUI]
[/FONT]
مشرفة القسم ( جارة القمر)
[FONT=.Helvetica NeueUI][/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]السلام عليكم ورحمته الله وبركاته [/FONT]
مشرفة القسم ( جارة القمر)
[FONT=.Helvetica NeueUI][/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]السلام عليكم ورحمته الله وبركاته [/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]مجموعه حلويات وتشيز ان شاءالله تعجبكم [/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]وتجربونها[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]وتجربونها[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]تشيز كيك رافيلو[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]نطحن بسكوت مع زبده وشوي قرفه ونضعه في صينيه وندخله الثلاجه[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]نخلط كاس ونص كريمه خفق حتي يتماسك مع فنجان سكر ونضع2جبنه فيلادلفيا كبيره 300 جرام و1قشطه ونخلط حتي يتجانسو[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]نطحن رافيلو كامل ونضعه علي الخلطه[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]ونضع 4 م ك ماءحار مع 3 م ص جلاتين ونضعه علي الخلطه ونضعه علي البسكوت[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]وندخله في الثلاجه يوم كامل ونزينه بشعيريه بكستانيه محموسه بشوي زبده وحبات رافيلو[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]
[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]
[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]تشيزكيك الباي فيلنق[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]طحن بسكوت مع زبده وشوي قرفه ونضعه في صينيه وندخله الثلاجه[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]نخلط كاس ونص كريمه الخفق حتي يتماسك مع شوي سكر ونضع 2جبنه فيلادلفيا كبيره 300جرام[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]نخلط كاس ونص كريمه الخفق حتي يتماسك مع شوي سكر ونضع 2جبنه فيلادلفيا كبيره 300جرام[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]ونضع و1قشطه ونخفق حتي يتجانسوا[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]ونضع نص عليه الباي فيلنق مع م ص لون احمر[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]ونضع نص عليه الباي فيلنق مع م ص لون احمر[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]وندخله الثلاجه حتي يتماسك وبعدها نخفق دريم ويب ونزينه ونضع باقي الباي فيلنق[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]ونضع 4 م ك ماءحار مع 3 م ص جلاتين ونضعه علي الخلطه ونضعه علي البسكوت[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]
[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]
[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]
[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]فطيره التفاح والفواكه*[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]نقشر حبتان تفاح ونقطعها شرايح ونضعها في الصينيه ونفك علبتين كبيره فواكه مشكله[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]ونضعها علي التفاح*[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]ونضعها علي التفاح*[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]ونضع عليه خليط الكيك ونذوب زبده كامله ونصبه علي الخليط وندخله الفرن حتي يستوي((((بدددون ماء ولابيض)))[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]
[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]وبالعافيه[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]
[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]
[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]كيك بReeses[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]خليط كيك جاهز*[/FONT][FONT=.Helvetica NeueUI][/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]
نخلطه مثل ماهو مكتوب ونضع نصه في
[/FONT][FONT=.Helvetica NeueUI]الصينيه ونقطع*Reeses صغار ونضعه علي[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]الخليط ونغطيه بباقي الخليط وندخله الفرن*[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]حتي يستوي ونتركه يبرد[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]حتي يستوي ونتركه يبرد[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]
[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]*[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]للتغطيه[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]للتغطيه[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]نضع في الخلاط*[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]قشطه وظرف دريم ويب و2م ك كستر وم ص نسكافه بعد الخلط نضعه علي الكيك ونزينه*[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]وفي الثلاجه حتي يتماسك[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]وفي الثلاجه حتي يتماسك[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]
[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]
[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]فطيره الياقطين(القرع)[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]المقادير:-[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]3كاس قرع مسلوق ومهروس[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]كاس كريمه خفق[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]كاس حليب نستله[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]1/2م ص قرفه[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]ملعقتين كبيره عسل[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]بيضتان*[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]نص كاس دقيق+ 1/2 م ص بكنج بودر[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]م ك زبده لينه[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]كاس كريمه خفق[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]كاس حليب نستله[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]1/2م ص قرفه[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]ملعقتين كبيره عسل[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]بيضتان*[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]نص كاس دقيق+ 1/2 م ص بكنج بودر[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]م ك زبده لينه[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]الطريقه:-[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]نخفق الزبدة مع البيض بمضرب سلك حتي تتجانس[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]*[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]ثم نضيف العسل والكريمه وحليب المكثف*[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]مع استمرار الخفق[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]نخفق الزبدة مع البيض بمضرب سلك حتي تتجانس[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]*[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]ثم نضيف العسل والكريمه وحليب المكثف*[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]مع استمرار الخفق[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]ثم نضيف القرع والدقيق والبكنج بودر ونحرك[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]ثم نضيفه علي العجينه[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]ثم نضيفه علي العجينه[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]وندخله الفرن من تحت حتي تتماسك[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]ثم من فوق شوي*[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]ثم من فوق شوي*[/FONT]
[FONT=.Helvetica NeueUI]
[/FONT]