أم منصور
New member
الرافيولى الاحمر
المكونات
- 1 كج دقيق.
- 8 بيضات .
- عدد 2 بنجر احمر مفروم بالخلاط ومعجون حتى التماسك ثم يفرد فى الماكينة .
الخلطة :-
- خرشوف .
- جبنة بارميزان.
- ملح و فلفل أبيض .
وتستخدم الحوه حسب الرغبه
طريقة التحضير
- تضرب الخلطة فى الخلاط
تعجن العجينة وتترك لترتاح نص ساعه ثفرد وتقطع طوليا وتحشي ويتم اغلاقها برول التقطيع
مقادير الصوص:-
-انواع ونكهات مختلفه من الجبنة.
- 200 جم كريمة .
- زبدة.
- ملح وفلفل أبيض.
توضع الرايفوليفي وعاء فخاري مسح وفوقها الخلطة لمده نصف ساعه
وبالعافيه
أم روري

المكونات
- 1 كج دقيق.
- 8 بيضات .
- عدد 2 بنجر احمر مفروم بالخلاط ومعجون حتى التماسك ثم يفرد فى الماكينة .
الخلطة :-
- خرشوف .
- جبنة بارميزان.
- ملح و فلفل أبيض .
وتستخدم الحوه حسب الرغبه
طريقة التحضير
- تضرب الخلطة فى الخلاط
تعجن العجينة وتترك لترتاح نص ساعه ثفرد وتقطع طوليا وتحشي ويتم اغلاقها برول التقطيع
مقادير الصوص:-
-انواع ونكهات مختلفه من الجبنة.
- 200 جم كريمة .
- زبدة.
- ملح وفلفل أبيض.
توضع الرايفوليفي وعاء فخاري مسح وفوقها الخلطة لمده نصف ساعه
وبالعافيه
أم روري