ماكو اسامي
New member
الطريقه سهله جدا
3/4 كوب سميد ناعم
3/4 كوب سميد خشن
2 ملعقة اكل جوز هند
1 م ص بيكن بودر
1 م ص بيكربونات
كوب سكر
تخلط المقادير الجافه سوا
تعجن
بعلبة قيمر كي دي دي
وعلبة كريمه سايله ما يعادل كوب
وبيضه مع نتفة فانيلا
تريح 10 دقايق
تخبز وتسقى شراب دافي وهي حاره وانسيها ساعتين اقل شي قبل التقطيع عشان لا تتفتت بالقص
القطر
كوب و1/2 سكر
كوب ماء
نقط ليمون وقشرة ليمون او قشرة برتقاله شريحه صغير تغلى وتترك ربع ساعه على نار هاديه وتبرد شوي ويضاف لها ملعقة اكل زبده او سمنه وهي دافيه وتصب فورا على البسبوسه





3/4 كوب سميد ناعم
3/4 كوب سميد خشن
2 ملعقة اكل جوز هند
1 م ص بيكن بودر
1 م ص بيكربونات
كوب سكر
تخلط المقادير الجافه سوا
تعجن
بعلبة قيمر كي دي دي
وعلبة كريمه سايله ما يعادل كوب
وبيضه مع نتفة فانيلا
تريح 10 دقايق
تخبز وتسقى شراب دافي وهي حاره وانسيها ساعتين اقل شي قبل التقطيع عشان لا تتفتت بالقص
القطر
كوب و1/2 سكر
كوب ماء
نقط ليمون وقشرة ليمون او قشرة برتقاله شريحه صغير تغلى وتترك ربع ساعه على نار هاديه وتبرد شوي ويضاف لها ملعقة اكل زبده او سمنه وهي دافيه وتصب فورا على البسبوسه




