صينيه المعكرونيا بالشآورمأ و البشآميل اللذيذة ة ة ة !

Tom ♥ Jerry

*مساعدة مشرفات قسم المشاكل الاجتماعية*
إنضم
24 مايو 2010
المشاركات
19,810
مستوى التفاعل
11
النقاط
0
العمر
33
الإقامة
Faiilcha
الموقع الالكتروني
WWW.Q8YAT.COM
المقاديييير
_دجاج فيليه

_مكرونة اقلام
_فلفل ألوان
_البشاميل( لبن،دقيق،زبده)
_خلطة الشاورما وفعلا بتخلى طعمها تحفة ( طماطم،بصل،ثوم،زيت زيتون،خل،ملح،فلفل،شطة،زعتر،فلف ل أخضر،لمونة) ونضربهم كلهم فى الخلاط
_علبة زبادى
ندخل فى الموضوع :
اولا :نقطع صدور الفراخ جوليان يعنى شرائح طولية، ونحط عليها خلطة الشاورما اللى عملناها فى الخلاط ونحط عليها علبة الزبادى ونقلبهم ونحطها فى التلاجة يعنى نص ساعة او اكتر ..

ثانيا: نجهز البشاميل ( معلقتين زبده كبار وعليهم زيهم دقيق ونسويهم شوية على النار لما يتغير لون الدقيق وياخد لون دهبى بعدين نضيف اللبن مع التقليب المستمر لما يتقل معانا بعدين نضيف ملح وفلفل اسمر معلش انا نسيت اصور خطوات البشاميل بس ده الشكل النهائى.

ثالثا: نسلق المكرونة فى ماء وزيت ومكعب مرقة دجاج وملح.

رابعا:نطلع الفراخ بقى عشان نسويها(طاسة وفيها زيت زيتزن ونحط عليها الخليط بس منقلبش على طول علشان متطلعش ميه كتير وقرب ماتستوى نضيف الفلفل الالوان ونسيبهم شوه لما الفلفل يستوى بس ميتغيرش لونة.


خامسا: نجهز بقى الصينية ( صينية بيركس وندهنها زيت زيتون وبعدين نحط نص او اكثر من كمية المكرونة بعد ماقلبتها فى نص كمية البشاميل



بعدين نحط الشاورما

بعدين حطيت طبقة المكرونة التانية وغطيتها بالبشاميل وجبنة موتزاريلا ودخلتها الفرن تقريبا عشر دقايق من تحت عشان المكونات تتجانس وبعدين نحمر الوجه

وأخيرا ده شكلها بعد ماخرجت من الفرن

وده طبق كادو لأول مشاركة



منقول :eh_s(22):
 

Tom ♥ Jerry

*مساعدة مشرفات قسم المشاكل الاجتماعية*
إنضم
24 مايو 2010
المشاركات
19,810
مستوى التفاعل
11
النقاط
0
العمر
33
الإقامة
Faiilcha
الموقع الالكتروني
WWW.Q8YAT.COM


حيآكم الرحمن
 

ABEER FLOWER

New member
إنضم
20 نوفمبر 2008
المشاركات
21,993
مستوى التفاعل
8
النقاط
0
ألف شكر توم ع الإختيارات الرائعه

: )
 

أم عزيـز

New member
إنضم
15 يناير 2008
المشاركات
4,625
مستوى التفاعل
0
النقاط
0
تسلم ايدج حبيبتي ويعطيج الف عافيه
 

ضحكة الدنيا

**مشرفة قسم مائدتك**
إنضم
10 سبتمبر 2006
المشاركات
23,523
مستوى التفاعل
0
النقاط
0
مشكووووره عالنقل الحلووووو