على وجهها سمة الأبرياء
New member
- إنضم
- 11 يونيو 2008
- المشاركات
- 8,940
- مستوى التفاعل
- 0
- النقاط
- 0
المقادير
كيلو باذنجان من الحجم الكبير
حزمة بقدونس او كزبرة خضرة
4 حبات طماطم مضروبة في الخلاط ناعم.....
250غ لحم مفروم مقلي
01 فلفل اخضر حار
حبة بصل مفرومة ناعم
زيت
ثوم
كمون
ملح
التحضير
تغسلي حبات البذنجان و تقطعيهم شرائح بالطول و متوسطة السمك 0ثم تقليهم في الزيت و تحطيهم ينشفو تحت ورق مجفف في قاع الصحن..........
من جهة اخرى......
تاخذي اللحم المفروم المقلي و تضيفيله البصل و البقدونس و ملح و فلفل اسود و كمون و بعدين تجيبي كل شريحة باذنجان و توضعي فيها ملعقة من الحشو و تبرميها من الفوق حتى للاخر الشريحة و تحطيهم في صينية الفرن قدام بعض علشان ما ينفتحوش ...و بعدين تصبي عليهم الطماطم المبهرة بالفلفل الاسود و الكمون و الملح و الثوم...و بعدين من فوق تقطعي الفلفل الحار دوائر و تحطيه من فوق و ترشي شوية بقدونس من فوق و تدخليها الفرن مدة 15 دقيقة
و بالهنا و الشفا
كيلو باذنجان من الحجم الكبير
حزمة بقدونس او كزبرة خضرة
4 حبات طماطم مضروبة في الخلاط ناعم.....
250غ لحم مفروم مقلي
01 فلفل اخضر حار
حبة بصل مفرومة ناعم
زيت
ثوم
كمون
ملح
التحضير
تغسلي حبات البذنجان و تقطعيهم شرائح بالطول و متوسطة السمك 0ثم تقليهم في الزيت و تحطيهم ينشفو تحت ورق مجفف في قاع الصحن..........
من جهة اخرى......
تاخذي اللحم المفروم المقلي و تضيفيله البصل و البقدونس و ملح و فلفل اسود و كمون و بعدين تجيبي كل شريحة باذنجان و توضعي فيها ملعقة من الحشو و تبرميها من الفوق حتى للاخر الشريحة و تحطيهم في صينية الفرن قدام بعض علشان ما ينفتحوش ...و بعدين تصبي عليهم الطماطم المبهرة بالفلفل الاسود و الكمون و الملح و الثوم...و بعدين من فوق تقطعي الفلفل الحار دوائر و تحطيه من فوق و ترشي شوية بقدونس من فوق و تدخليها الفرن مدة 15 دقيقة
و بالهنا و الشفا