التغير:
يقدم لنا الشيف أحمد الشندي طريقة عمل البسيمة
المقادير:
ربع كيلو لبن دافى فريش
100 جرام سكر
معلقتين عسل أو شربات تقيل
نص كيلو جوزهند
ميه وخمسين جرام سميد " دقيق البسبوسة"
معلقتين ك دقيق
ثلاثة معالق ك سمنة
2 باكو فانيليا
طريقة التحضير:
- تقلب كل المقادير السابقة مع بعضها جيدا
- تدهن صينية وتوضع فيها المقادير بارتفاع نص سم
- توضع في فرن على درجة حرارة 160 درجة مئوية لمدة من 20 إلى 30 دقية
- تخرج من الفرن وتسقى بشربات وسط ليس بخفيف أو ثقيل وبالهنا والشفا

يقدم لنا الشيف أحمد الشندي طريقة عمل البسيمة
المقادير:
ربع كيلو لبن دافى فريش
100 جرام سكر
معلقتين عسل أو شربات تقيل
نص كيلو جوزهند
ميه وخمسين جرام سميد " دقيق البسبوسة"
معلقتين ك دقيق
ثلاثة معالق ك سمنة
2 باكو فانيليا
طريقة التحضير:
- تقلب كل المقادير السابقة مع بعضها جيدا
- تدهن صينية وتوضع فيها المقادير بارتفاع نص سم
- توضع في فرن على درجة حرارة 160 درجة مئوية لمدة من 20 إلى 30 دقية
- تخرج من الفرن وتسقى بشربات وسط ليس بخفيف أو ثقيل وبالهنا والشفا