xxx
عضوه موقوفة
- إنضم
- 29 سبتمبر 2004
- المشاركات
- 53,764
- مستوى التفاعل
- 18
- النقاط
- 0
- العمر
- 47
- الإقامة
- ♥بيــان♥
- الموقع الالكتروني
- www.q8yat.com

الطريقه
نضع اللحم فى زبديه ونجهز الخلطه وهى عبارة عن
4 ملاعق صلصه الطماطم
ربع كوب ماء
ملح .فلفل اسود .
ملح ليمون .
بهارات مشكله.
نخلط الخلطه مع اللحم ونقطع 2 بصل و2 بندورة اربع اقسام ونضعها
ونضيف بطاطس وجزر
وأي خضاار موجودة عندك وتحبي تضيفيها
و2 فلفل حار ( حسب الرغبه )
نضع طبقة أو طبقتين قصدير نفرش فيها الصينية ( لان اللحمه راح تلصق في الصينيه بدون قصدير)
ونصب شوى زيت ونضع اللحمه في الصينية
نغطي اللحمة والصينية زين بالقصدير ( طبقتين قصدير ونحكم إغلاقها )
نشعل الفرن وندخل الصينيه لمدة ساعتين ( يعني حطيها في الفرن وأنسيها )
وترى كل ما طولت في الفرن كل ما كانت اللحمة طرية ومستوية
وقدميها سااخنه
وبالعافيه
منقول