- إنضم
- 6 مايو 2012
- المشاركات
- 2,637
- مستوى التفاعل
- 0
- النقاط
- 0
السلام عليكم
ترجمتلكم الوصفة دى و انا اعتبرها وصفة مميزة
لأن الناتج بتاعها جبنة رائعة
لأن الناتج بتاعها جبنة رائعة
الجبنة اللى بتتعمل فى البيت بتبقى كريمى جدا و طعمة موووووووت
الكيلو لبن بيطلع ربع كيلو جبنة
الجبنة البانير
احد اصناف الجبن الهندى

1 لتر حليب
2 معلقة شاى عصير ليمون او خل

اغلى الحليب و بعد كده طفى عليه و اضيفى الخل او الليمون
حاتلاقى الحليب عمل كتل
سيبيه يهدا شوية
بعدين هاتى شاشة او فوطة مطبخ و حطيها فى مصفى و صفى فيها الحليب
بعدين هاتى شاشة او فوطة مطبخ و حطيها فى مصفى و صفى فيها الحليب
ماتنسيش تحطى حاجة تحت المصفى عشان تجمعى السائل اللى حايطلع منها لأنه مفيد و ممكن تستعمليه فى الطبخ
ممكن تنكهى الجبنة بالزعتر الجاف
او النعناع الجاف
وذلك بخلطهم مع الكتل و تقليبها معهم
او النعناع الجاف
وذلك بخلطهم مع الكتل و تقليبها معهم
صفى الجبنة لمدة ساعة لو عايزاها طرية و لو عايزاها ناشفة جمعى الفوطة على بعضها كأنها صرة
و حطى عليها تقل عشان تصفى الميه اكتر
و حطى عليها تقل عشان تصفى الميه اكتر
الف هنا و ادعولى

مترجم لامانه منقووول:eh_s(4):